Τηλεφωνικές Παραγγελίες:   211 40 00 148

search
Filters
Close

Τρόποι Πληρωμής

Α. Με αντικαταβολή.

Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρώνετε με μετρητά για τα παραληφθέντα προϊόντα, τα έξοδα αποστολής συν 2,50 ευρώ κατά την παραλαβή των προϊόντων σας στον ταχυμεταφορέα.

 

Β. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας πρέπει να καταθέσετε ολόκληρο το ποσό σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς μας και να μας ενημερώσετε για αυτήν είτε τηλεφωνικά στο 2114000148 ή με email στο info@redcarpetmanicure.gr

Alpha Bank

ΙΒΑΝ: GR8701403900390002320004430

Λογ/σμός: 390002320004430

Εθνική

ΙΒΑΝ: GR7001106350000063544000464

Λογ/σμός: 63544000464

Ως κάτοχος των ανωτέρω λογαριασμών θα εμφανιστεί η εταιρεία-κάτοχος του συγκεκριμένου ιστότοπου Γ. Περιβολάρη & Γ. Παρίσος ΟΕ. 

 

Γ. Με πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard ή American Express και χρεωστικές.

Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρώνετε για την παραγγελία σας και τα έξοδα αποστολής με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας Visa, MasterCard, American Express ή της χρεωστικής σας κάρτας που έχετε δηλώσει και γίνεται δεκτή από το ηλεκτρονικό σύστημα χρέωσης της Alpha Bank. Παρόλο που συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας κατά την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό σύστημα χρέωσης της Alpha Bank, η χρέωσή πραγματοποιείται την ημέρα αποστολής των προϊόντων προς εσάς ή 6 ημέρες μετά την συμπλήρωση των στοιχείων της κάρτα σας. Ο περιορισμός των 6 ημερών επιβάλλεται από τραπεζική πολιτική βάσει της οποίας τα χρήματα μιας κάρτας δεσμεύονται για διάστημα 7 ημερών. Όταν πληρώνετε μέσω πιστωτικής κάρτας θα πρέπει να παραλαμβάνετε αυτοπροσώπως τα προϊόντα που αφορά η πληρωμή μέσω κάρτας και να επιδεικνύετε την ταυτότητά σας στον ταχυμεταφορέα. 

 

Ασφάλεια συναλλαγών

Η RED CARPET MANICURE GREECE αντιλαμβάνεται το μείζων ζήτημα της ασφάλειας των δεδομένων και συναλλαγών σας και για το λόγο αυτό λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλισή τους. Χρησιμοποιούμε SSL πιστοποίηση, RapidSSL (μέχρι 256bit) της GeoTrust, Inc. ώστε να κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο προσωπικός σας κωδικός, το email σας, το όνομα και η διεύθυνση σας, και να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) αποτελεί σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες όπως επίσης και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Η κρυπτογράφηση εφαρμόζεται σε όλα τα στάδια και σε όλες τις διαδικασίες συναλλαγής και αποστολής προσωπικών δεδομένων-στοιχείων από και προς την RED CARPET MANICURE GREECE, όπως στο καλάθι αγορών, στην προσωπική σελίδα εγγεγραμμένου χρήστη, στη σελίδα δημιουργίας λογαριασμού εγγεγραμμένου χρήστη (log in) κλπ. Επίσης, κατά τη διαδικασία της εκτέλεσης των πληρωμών με πιστωτική κάρτα, τα προσωπικά στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν γνωστοποιούνται σε καμία μη εξουσιοδοτημένη υπηρεσία πέραν της εξουσιοδοτημένης εταιρίας για διαδικτυακές χρεώσεις. Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών παραμένουν κρυπτογραφημένα ώστε σε καμία περίπτωση να μην διαρρεύσουν σε τρίτα πρόσωπα

Επιπρόσθετα, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά τους.

 

Προσωπικοί Κωδικοί

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι ο κωδικός εισόδου (e-mail ή username) και ο προσωπικός μυστικός κωδικός ασφαλείας (password), οι οποίοι σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Έχετε την δυνατότητα να αλλάζετε τους κωδικούς αυτούς όποτε και όσο συχνά εσείς επιθυμείτε. Καθώς ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς, αποτελείτε και τον αποκλειστικά υπεύθυνο για τη διατήρηση της μυστικότητας και της απόκρυψής τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής των προσωπικών σας κωδικών πρέπει να μας ειδοποιήσετε αμέσως αλλιώς η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.Για λόγους ασφαλείας, συνιστούμε να αλλάζετε τον προσωπικό σας μυστικό κωδικό ασφαλείας (password) ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών.

Newsletter