Τηλεφωνικές Παραγγελίες:   211 40 00 148

search
Filters
Close

Η Red Carpet Manicure στα Hondos Center Χανίων

Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014

Τα προϊόντα περιποίησης άκρων της επώνυμης αμερικάνικης εταιρείας με παρουσία σε 22 και πλέον χώρες, προβολή στα καλύτερα εμπορικά σημεία του κόσμου και συμμετοχή σε μεγάλα fashion shows, είναι πλέον διαθέσιμα και στα Hondos Center των Χανίων.

Η Red Carpet Manicure, η εταιρεία που παρουσίασε πρώτη το καινοτόμο σύστημα περιποίησης άκρων με ημιμόνιμα βερνίκια για το σπίτι, λανσάρει μία νέα μοναδική συλλογή προϊόντων που εγγυώνται ένα άριστο και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα.

Πρωτοποριακά kit ημιμόνιμου manicure, σε διαφορετικές εκδόσεις και τιμές, τα οποία περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεστε για να εξασφαλίσετε ένα άψογο επαγγελματικό αποτέλεσμα στην άνεση του σπιτιού σας.

Περισσότερες από 120 αποχρώσεις ημιμόνιμων βερνικιών για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στο δικό σας στυλ. Έντονα χρώματα με άμεση, πρωτόγνωρη αίσθηση. Αποχρώσεις που απευθύνονται στην καρδιά και στοχεύουν κατευθείαν στο μυαλό!

Επισκεφτείτε τα Hondos Center Χανίων και ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη σειρά ειδών περιποίησης άκρων της Red Carpet Manicure.


Red Carpet Manicure.
Επαγγελματικό αποτέλεσμα στην άνεση του σπιτιού σας, γρήγορα, εύκολα και οικονομικά!

Newsletter