Τηλεφωνικές Παραγγελίες:   211 40 00 148

search
Filters
Close

Η Εταιρεία

Η Red Carpet Manicure είναι η εταιρεία που πρώτη παγκοσμίως δημιούργησε ένα καινοτόμο σύστημα περιποίησης άκρων με ημιμόνιμα βερνίκια για το σπίτι. Με έδρα την Νέα Υόρκη, παρουσία σε 22 και πλέον χώρες, προβολή στα καλύτερα εμπορικά σημεία του κόσμου (Debenhams Galleries Lafayette, Harvey Nichols κ.α.), συμμετοχή σε μεγάλα fashion shows όπως στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου και της Νέας Υόρκης, είναι ότι πιο hot στην αγορά του DIY και εγγυάται ένα άριστο και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα.

Το επαναστατικό Kit της Red Carpet Manicure διατίθεται σε δύο βασικές εκδόσεις και περιέχει όλα τα απαραίτητα προϊόντα (μαζί με την LED λάμπα που πολυμερίζει τις φόρμουλες και εξασφαλίζει λαμπερό και σταθερό χρώμα για εβδομάδες) για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Τρία είναι τα βασικά της βήματα: φροντίδα/προετοιμασία, βάψιμο και τελείωμα. Με αναλυτικές οδηγίες (video και εγχειρίδια), το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε την άνεση του σπιτιού σας και να εκδηλώσετε την δημιουργικότητα σας.

 

Red Carpet Manicure

Επαγγελματικό αποτέλεσμα στην άνεση του σπιτιού σας, γρήγορα, εύκολα και οικονομικά!

Newsletter